Reseintyg, Antigentestning och PCR-testning

Vi erbjuder Antigentest med EU godkända tester. Vi kan testa både svenska och utländska medborgare. Kontrollera innan vilken typ av test som behövs för inresa dit ni ska samt till eventuella transitländer. Har ni nyligen haft Covid 19 kan ett tillfrisknandebevis vara aktuellt. Mer info finns på E-Hälsomyndighetens hemsida.

Testningen genomförs i Värnamo och Antigentesterna får man svar på inom 20 minuter. För närvarande gör vi inte PCR tester.

Vi är anslutet till E-hälsomyndighetens e-tjänst Covidbevis. Det innebär att ditt negativa test för covid-19 automatiskt kan lagras i ett covidbevis. Ditt testbevis kan du använda vid resor i Europa. Om du har en digital brevlåda så kommer ditt testbevis också att skickas till den. Även ett antal andra länder är anslutna till tjänsten. Se vilka på e-hälsomyndighetens hemsida.

Vi jobbar med Coronafree appen så innan ditt besök är det bra om du har laddat ner Coronafree appen och registrerat dig i den. Har du inte möjlighet till detta så löser vi det på plats. Läs mer om förberedelser inför din provtagning här:
Efter provtagningen kommer ditt svar och intyg att komma i appen. Därifrån kan du visa det digitalt eller skriva ut det. Läs mer om hur det fungerar här.

Glöm inte att ta med ditt Pass till provtagningen.

För att testas måste man varit frisk i minst 7 dagar.

Vi kan utföra provtagning och intyg om positivt test under pågående Covid 19 infektion t.ex. till försäkringsbolag men då skall detta avtalas innan! Speciella instruktioner för besöket gäller då.

Pris:
Antigentest 595kr för

Ansvarsbegränsning
Hummingbird Consulting AB anlitar UNILABS, ett ackrediterat laboratorium i Göteborg för analysen av PCR-testerna. Vi skickar proverna med Brings expressleverans. Proverna analyseras dagen efter provtagning i Göteborg.
I undantagsfall måste ett prov analyseras om och då förlängs svarstiden. I mycket ovanliga fall kan man inte svara även efter det att analysen gjorts om och då rekommenderar man ett nytt prov. Vi har hittills aldrig haft ett sådant fall. Vi har aldrig drabbats av att transportkedjan inte har fungerat som förväntat. Vi friskriver oss från ansvar för förseningar orsakade av transportproblem och analysproblem. Vidare tar vi inget ansvar för det krav som länder, flygbolag och resebyråer sätter för vilken sorts test, PCR- eller -antigentest, som krävs för en specifik resa. I de fall som diskussion om detta förekommer med kunden är informationen vi söker och förmedlar baserad på UD:s hemsida https://www.swedenabroad.se/, men detta är endast förmedlad information. Men slutligen är det upp till dig som kund att ta ansvar för vilket test som utförs.